Skip to main content

Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh kjære brødre og søstre på Lambertseter og i bydel Nordstrand.

Vi er begeistret for å ønske dere velkommen til denne siden, et sted for fellesskap, dialog og samarbeid med mål om å etablere en moske som kan tjene som et hjerte for vårt muslimske samfunn her på Lambertseter.

Vår ambisjon er å skape en plass hvor troen vår kan dyrkes, kunnskap kan deles og vennskap kan blomstre. En moske som ikke bare vil være et sted for bønn, men også et samlingspunkt der vi kan komme sammen for å styrke vårt fellesskap og vår kunnskap om Islam.

På denne siden vil vi dele informasjon om våre planer og aktiviteter som vil bringe oss nærmere målet om å ha en dedikert plass for bønn og fellesskap her på Lambertseter. 

Vi er glade for å kunngjøre vår innsamlingskampanje for å støtte vår nye moské. Dette er en unik mulighet for alle til å delta i en evigvarende veldedig handling, kjent som Sadaqah Jariyah. Innenfor islamsk lære betraktes Sadaqah Jariyah som en uendelig belønning. 

Det er en handling av kontinuerlig veldedighet som ikke bare påvirker dette livet, men også det neste. Ved å gi økonomisk støtte til vår moské, er du med på å bygge et hellig sted for tilbedelse og læring som vil tjene både vår nåværende generasjon og de kommende generasjonene. 

Dette er en mulighet til å investere i din egen fremtid og samtidig oppnå velsignelser som vil vare i all evighet. Vi oppfordrer alle til å bidra til denne verdifulle formen for Sadaqah Jariyah og bli en del av noe som vil ha en positiv innvirkning i dette livet og det neste.

DNB Kontonummer: 1506.94.96587

Vipps: 827880

Bli med oss på denne spennende reisen ved å følge siden og dele den videre og bidra til å skape et varmt og inkluderende sted for våre muslimske brødre og søstre i bydel Nordstrand.

Med vennlig hilsen,

Masjid Sakina – Styret