Skip to main content

Kjære venner og medmennesker,

Etter lengtende år med bønn og håp nærmer vi oss endelig målet om å åpne Masjid Sakina på Lambertseter. Dette har vært et drømmeprosjekt for vårt muslimske samfunn i lang tid, og nå trenger vi din hjelp for å gjøre denne drømmen til virkelighet.

Å ha en moské i nærheten er av uvurderlig betydning for muslimer. Den tjener som et samlingspunkt for bønn, refleksjon og fellesskap. Mange av oss har lengtet etter dette, og nå er tiden inne for å samle ressurser og realisere dette hjertelige ønsket.

Donering til å åpne en moské er ikke bare en generøs handling, det er også en god gjerning i islam. Profeten Muhammad (fred være med ham) lærte oss betydningen av å støtte byggingen og opprettholdelsen av moskéer. Han sa: «Den som bygger en moske for Allah, vil Allah bygge et hus som det i Paradiset for ham.» Kilde: Sahih al-Bukhari 450, Sahih Muslim 533.«

Åpningen av Masjid Sakina på Lambertseter vil tjene som et sted for tilbedelse, læring og samfunnsbygging. Dette er en mulighet for oss alle til å være en del av noe stort og viktig for vårt samfunn og vårt religiøse liv.

Vi oppfordrer deg til å åpne både ditt hjerte og din lommebok for å støtte oss med å gjøre denne drømmen til virkelighet. Enhver donasjon, uansett størrelse, blir dypt verdsatt og vil hjelpe oss med å nærme oss målet om å åpne Masjid Sakina. Du kan gi din donasjon i dag ved å trykke på denne lenken.

La oss sammen jobbe for å åpne Masjid Sakina på Lambertseter og skape et sted for åndelig vekst og samhold for kommende generasjoner. Din hjelp vil ikke bare berike vårt samfunn, men også tjene som en evigvarende veldedighet i ditt eget liv.

Takk for din generøsitet og støtte. Må Allah belønne deg rikelig for din gode gjerning.

Med vennlig hilsen,

Masjid Sakina – Styret